Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar Pensiune. Credit online Pensiune 18 camere Brasov Bran. Calculator rate credit Pensiune 395.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Pensiune, Parter + 1 etaj in Bran, Brasov
Nov 07, 2019 Nov 07, 2019 Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran - Simon, la drumul asfaltat principal al satului. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 4 margarete - standard de lux. Structura din: Parter - restaurant cu sala de mese, bucatarie, bar, terasa inchisa, 2 camere pentru administrator. Etaj -14 camere fiecare cu baie proprie, in suprafata de circa 30 mp fiecare. Teren 7500 mp, din care circa 2000-2500 mp sunt plani, restul fiind in panta si avand padure tanara pe el, amprenta la sol a imobilului este de circa 800 mp , suprafata construita este de 1600 mp, respectiv 1300 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile moderne la standarde europene. Incalzirea se face pe centrale termice pe gaz, pensiunea beneficiind de toate utilitatile zonei - apa, gaz si curent electric. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii si foisor. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Rafinamentul si calitatea se regasesc in designul unic al pensiunii, design creat de un celebru arhitect care combina stilul simplu si traditional branean cu un lux rafinat, dar deloc ostentativ. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Accesul se face direct de pe drum asfaltat. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 395. 000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov - Business X House. Tel: 0744121767.

Pensiune de lux in Bran

Pensiune, Parter + 1 etaj in Bran, Brasov

Pensiune, Parter + 1 etaj, cu 18 camere, suprafata utila 1.300 m2, teren în suprafata de 7.500 m2.
Are 18 grupuri sanitare.
ID: 198396 | actualizat acum 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 395.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
395.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 395.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 198396 Nume: Boznea Ionut
Actualizata: acum 8 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 18984 ori Oferte în portofoliu: 1
Vizualizata de: 2860 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.11.2016 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului