Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini Vile Turistice de vanzare Sud-Est Eforie Sud 235.000 euro. Poze Vila Turistica ieftina Parter+1 etaj. Pensiune cu parter , etaj si mansarda inalta in Eforie Sud.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Turistica, Parter + 1 etaj in zona Sud-Est - Eforie Sud, Constanta
Sep 23, 2017 Sep 23, 2017 Cladire in stil Brancovenesc. Restaurarea actuală (2006) se doreşte a fi o restaurare completă şi complexă şi de aceea au fost studiate cu atenţie toate elementele artistice, balcoanele nefăcând distincţie. - Vila este impartita in doua corpuri de casa identice, avand 2 intrari principale si 2 iesiri secundare. Fiecare corp de casa este format din 3 nivele a cate 2 camere, ceea ce ofera intimitate turistilor, cat si o lejeritate in administrare, in lunile cu grad de ocupare mai mic putand fi utilizata (la solicitare) pe corpuri de casa. - Din casa au fost pastrate doar zidurile, reamenajarea facandu-se in totalitate. - Ferestrele au fost schimbate pastrandu-se ideea de lemn si sticla, dar refacute recent, in 2006. - Balustrăzile realizate din elemente de fier îmbinate au fost restaurate prin sudură şi nituire, atragand prin acest detaliu al arhitecturii caselor din secolul XIX. La balustrade au fost decapate straturile de vopsea fiind pastrat modelul original atat al balustrazii cat si al balconului. - Balcoanele au o arhitectura spectaculoasa, dand un aer romantic intregii cladiri, un plus de eleganţă şi de frumuseţe faţadelor. Balustrazii i-a fost adaugata, totusi, o mana curenta din lemn lacuit. - Scarile si podelele au fost refacute si imbracate in gresie. - Acoperisul a fost refacut deasemeni in totalitate, singura atingere a modernismului, neagresiva, fiind cate o fereastra Velux in camerele de la mansarda. Camerele sunt inalte, fiind atipice pentru o mansarda obisnuita. - Mobilierul este nou facut pe comanda, fiecare camera este dotata cu aer conditionat si televizoare. - Baile sunt moderne, cu cadita de dus, curate. Incalzirea apei vara se face cu ajutorul unei instalatii de incalzire solara, care asigura posibilitatea ca toate baile sa functioneze chiar si in acelasi timp. Anul trecut a fost construita in curte o terasa, cu o capacitate de 40 de locuri de servit masa, cu doua bucatarii (una a turistilor si una a pensiunii), cu o camera anexa si o toaleta, care pot fi folosite pentru administrator, si o baie pentru turisti. Are o plasma exterioara pentru turisti. In curtea pavata sunt sezlonguri si un balansoar. Curtea este spatioasa, insorita, fiind orientata catre sud. Etajul 1 este transformat in apartament cu trei camere format din doua dormitoare si camera de zi. Etajul 2 (mansarda) poate fi asimilat unui apartament cu 2 camere decomandat si o baie. - Instalatiile sanitare si electrice au fost refacute in totalitate in 2004, cu ocazia renovarii in intregime a pensiunii, puterea instalata fiind de 28 W, la un curent de 380 w.

Pensiune cu parter , etaj si mansarda inalta in Eforie Sud

Vila Turistica, Parter + 1 etaj in zona Sud-Est - Eforie Sud, Constanta

Vila Turistica, Parter + 1 etaj, cu 13 camere, suprafata utila 408 m2, teren în suprafata de 412.1 m2.
Are 11 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada mai vechi de 1967.
ID: 173997 | actualizat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
Comision agentie
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Eforie Sud
  • Zona: Sud-Est
  • Reper: Bd. nicolae titulescu
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 13
  • Numar dormitoare: 12
  • Suprafata utila: 408 m2
  • Suprafata teren: 412.1 m2
  • Deschidere: 22 m
  • Nr grupuri sanitare: 11
  • Numar balcoane / terase: 9
  • Amplasament: Vila Turistica
  • Extranivele: Mansarda
  • Detalii: Mobilat
  • Tip mobilier: modern
  • Utilitati: Internet, CATV, Curent electric 220V, Curent electric 380V, Apa, Canalizare
  • Incalzire: Fara incalzire
  • Vedere: Vedere stradala
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: Caramida
  • Perioada constructie: mai vechi de 1967
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar, Autorizatie de construire
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Vacanta, (mini) Hotel / Pensiune, Cabana
  • Vecinatati: Magazine, Scoala, Transport în comun, Parcare publica, Parcare proprie

Alte informatii:

Cladire in stil Brancovenesc. Restaurarea actuală (2006) se doreşte a fi o restaurare completă şi complexă şi de aceea au fost studiate cu atenţie toate elementele artistice, balcoanele nefăcând distincţie. - Vila este impartita in doua corpuri de casa identice, avand 2 intrari principale si 2 iesiri secundare. Fiecare corp de casa este format din 3 nivele a cate 2 camere, ceea ce ofera intimitate turistilor, cat si o lejeritate in administrare, in lunile cu grad de ocupare mai mic putand fi utilizata (la solicitare) pe corpuri de casa. - Din casa au fost pastrate doar zidurile, reamenajarea facandu-se in totalitate. - Ferestrele au fost schimbate pastrandu-se ideea de lemn si sticla, dar refacute recent, in 2006. - Balustrăzile realizate din elemente de fier îmbinate au fost restaurate prin sudură şi nituire, atragand prin acest detaliu al arhitecturii caselor din secolul XIX. La balustrade au fost decapate straturile de vopsea fiind pastrat modelul original atat al balustrazii cat si al balconului. - Balcoanele au o arhitectura spectaculoasa, dand un aer romantic intregii cladiri, un plus de eleganţă şi de frumuseţe faţadelor. Balustrazii i-a fost adaugata, totusi, o mana curenta din lemn lacuit. - Scarile si podelele au fost refacute si imbracate in gresie. - Acoperisul a fost refacut deasemeni in totalitate, singura atingere a modernismului, neagresiva, fiind cate o fereastra Velux in camerele de la mansarda. Camerele sunt inalte, fiind atipice pentru o mansarda obisnuita. - Mobilierul este nou facut pe comanda, fiecare camera este dotata cu aer conditionat si televizoare. - Baile sunt moderne, cu cadita de dus, curate. Incalzirea apei vara se face cu ajutorul unei instalatii de incalzire solara, care asigura posibilitatea ca toate baile sa functioneze chiar si in acelasi timp. Anul trecut a fost construita in curte o terasa, cu o capacitate de 40 de locuri de servit masa, cu doua bucatarii (una a turistilor si una a pensiunii), cu o camera anexa si o toaleta, care pot fi folosite pentru administrator, si o baie pentru turisti. Are o plasma exterioara pentru turisti. In curtea pavata sunt sezlonguri si un balansoar. Curtea este spatioasa, insorita, fiind orientata catre sud. Etajul 1 este transformat in apartament cu trei camere format din doua dormitoare si camera de zi. Etajul 2 (mansarda) poate fi asimilat unui apartament cu 2 camere decomandat si o baie. - Instalatiile sanitare si electrice au fost refacute in totalitate in 2004, cu ocazia renovarii in intregime a pensiunii, puterea instalata fiind de 28 W, la un curent de 380 w.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 173997 Agentia: ACCESS Real Estate Nume: Clara Soponaru
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Clara Soponaru Oferte în portofoliu: 11
Vizualizata de: 4118 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 5 modificari de pret Numar agenti: 4 Articole: 2; Comentarii: 1
Listata initial în: 04.05.2015 Oferte în portofoliu: 12 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.01.2008 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare