Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini Pensiuni de vanzare Brasov Bran 350.000 euro. Poze Pensiune ieftina Parter+2 etaje. Pensiune deosebita, pozitie superba in Bran.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Pensiune, Parter + 2 etaje in Bran, Brasov
Jun 27, 2017 Jun 27, 2017 Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran, la circa 700-800 metri adancime de DN 73, cu intrare de vis-a-vis de Rompetrol. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu margarete. Structura din: Demisol - diferite spatii tehnice, beci Parter - living, bucatarie, receptie si un apartament pentru administrator. Etaj 1 - un mic living, 5 camere cu baie si balcon proprii, sala de mese si sala de recreere - masa de biliard. Etaj 2 - 5 camere extrem de spatioase cu bai proprii. Mansarda - se mai pot amenaja spatii de cazare. Teren 2200 mp, exista parcare amenajata, mic teren de baschet, 2 foisoare, loc de joaca pentru copii, un mic iaz, spatii verde si ample pline de vegetatie. Amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 700 mp, respectiv 600 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de inalta calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare din lemn, termopane. Incalzirea se face cu o centrala termica Wiessman pe lemne. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre castelul Bran, dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Piatra Craiului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2012, pe structuri de beton armat si planseuri de beton, cu ziduri de sprijin ale terenului in panta tot din beton, constructie din caramida poroterm, izolata cu polistiren de 10, densitate mare. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 350. 000 Euro. Exista posibilitatea de a se achizitiona si terenul de langa pensiune in suprafata de 3000 mp la pretul de 25 Euro/ mp. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.

Pensiune deosebita, pozitie superba in Bran

Pensiune, Parter + 2 etaje in Bran, Brasov

Pensiune, Parter + 2 etaje, cu 12 camere, suprafata utila 600 m2, teren în suprafata de 2.200 m2.
Are 12 grupuri sanitare.
ID: 198420 | actualizat acum 6 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 350.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Bran
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Numar camere: 12
  • Numar dormitoare: 10
  • Suprafata utila: 600 m2
  • Suprafata construita: 700 m2
  • Suprafata teren: 2.200 m2
  • Deschidere: 40 m
  • Nr grupuri sanitare: 12
  • Numar balcoane / terase: 5
  • Amplasament: Pensiune

Alte informatii:

Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran, la circa 700-800 metri adancime de DN 73, cu intrare de vis-a-vis de Rompetrol. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu margarete. Structura din: Demisol - diferite spatii tehnice, beci Parter - living, bucatarie, receptie si un apartament pentru administrator. Etaj 1 - un mic living, 5 camere cu baie si balcon proprii, sala de mese si sala de recreere - masa de biliard. Etaj 2 - 5 camere extrem de spatioase cu bai proprii. Mansarda - se mai pot amenaja spatii de cazare. Teren 2200 mp, exista parcare amenajata, mic teren de baschet, 2 foisoare, loc de joaca pentru copii, un mic iaz, spatii verde si ample pline de vegetatie. Amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 700 mp, respectiv 600 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de inalta calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare din lemn, termopane. Incalzirea se face cu o centrala termica Wiessman pe lemne. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre castelul Bran, dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Piatra Craiului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2012, pe structuri de beton armat si planseuri de beton, cu ziduri de sprijin ale terenului in panta tot din beton, constructie din caramida poroterm, izolata cu polistiren de 10, densitate mare. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 350. 000 Euro. Exista posibilitatea de a se achizitiona si terenul de langa pensiune in suprafata de 3000 mp la pretul de 25 Euro/ mp. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.
  • Vanzare 350.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 198420 Nume: Ion Boznea
Actualizata: acum 6 ani si 9 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 3428 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1190 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.11.2016 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului