Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Pensiune de vanzare 3 stele inscrisa circuit turistic Sibiu, 11 camere. Parter+1 etaj. Suprafata 350 mp, teren de 1550 metri patrati. Pensiune Cristian Sibiu.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Pensiune 3 stele, Parter + 1 etaj in zona Cristian - Sibiu
Aug 09, 2019 Aug 09, 2019 Se vinde o frumoasă Pensiune Turistică, de profil familial, în plină activitate încă din 1993. Situată în vestul Transilvaniei, regiunea centrală a României, atât de îndrăgită și prețuită de toți turiștii, români și străini, in localitatea Cristian, judetul Sibiu, la numai 4 km, de aeroportul international din Sibiu. Pensiunea este deschisa( in functiune), este clasificata la 3* de Ministerul român al turismului si are un portofoliu important de clienti. O renovare/ constructie totala a imobilului s-a facut in anul 1993, dupa care s-au facut renovarile necesare pentru o buna functionare a pensiunii. Suprafata totala a terenului este de 1550 mp, iar suprafata utila a constructilor este de aproximativ 350 mp. Pensiunea este compusa din: 3 apartamente cu suprafate de 53 mp, 32 mp, 32 mp, compuse din Living+bucatarie, baie, dormitor. 2 camere duble cu suprafete de 30 mp si 21 mp, cu baie proprie garsoniera cu suprafata de 27 mp compusa din camera, bucatarie, baie Sala de mese cu suprafata de 35 mp bucatarie cu suprafata de 15 mp in partea din spate a proprietatii este o sura cu suprafata de 450 mp din care 230 mp construita din caramida si pregatita pentru a fi transformata in restaurant cu toate anexele necesare(grupuri sanitare femei barbati, bucatarie, etc. ) 4 pivnite boltite totalizand 65 mp Casa de locuit a administratorului cu o suprafata utila de 62 mp, compusa din Living, 2 dormitoare, bucatarie, baie Spalatorie 5 mp Anexe- magazie, afumatoare, etc. Amenajari: Incalzirea se face cu 2 centrale termice din care una cu boiler, calorifere montate in toate incaperile mai putin in sala pentru servirea mesei unde incalzirea se face cu convector. In 5 camere exista pe langa calorifere si sobe de teracota care la nevoie pot fi folosite. Pardoselile - in apartamentele 1, 4, 5 sunt podele din lemn, in apartamentele 2 si 6 si casa administratorului este parchet din lemn masiv, iar in apartamentul 3 este parchet laminat, in toate baile este gresie, iar peretii sunt acoperiti cu faianta. Ferestrele sunt din lemn duble mai putin la unul din apartamente unde sunt cu geam termopan. Curtea este pavata cu dale, este zona verde cu gazon, plante decorative, terasa mare pe care este mobilier de curte(mese, scaune), fantana cu hidrofor, gratar, etc. Proprietatea este in stare buna atat partea de zidarie, acoperisul, interioarele cat si partea de mobilier/ accesorii intrucat sau facut periodic lucrari de intretinere si reparatii si se poate vinde SI mobilata si utilata complet cu toate cele necesare functionarii la pretul de 189000 euro. COMISION O% DE LA CUMPARATOR

Pensiune Cristian Sibiu

Pensiune 3 stele, Parter + 1 etaj in zona Cristian - Sibiu

Pensiune 3 stele, Parter + 1 etaj, cu 11 camere, suprafata utila 350 m2, teren în suprafata de 1.550 m2.
Are 7 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada mai vechi de 1967.
ID: 191226 | actualizat acum 3 luni
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Zona: Cristian
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 11
 • Numar dormitoare: 11
 • Suprafata utila: 350 m2
 • Suprafata construita: 500 m2
 • Suprafata teren: 1.550 m2
 • Deschidere: 20 m
 • Nr grupuri sanitare: 7
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Amplasament: Pensiune
 • Extranivele: Subsol, Pod
 • Detalii: Mobilat
 • Tip mobilier: modern
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Curent electric 380V, Apa, Canalizare
 • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
 • Vedere: Vedere mixta
 • Strazi: Amenajate
 • Acces: Stradal
 • Constructie din: Caramida
 • Perioada constructie: mai vechi de 1967
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar, Autorizatie de construire
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Comercial, Vacanta, Centru de afaceri
 • Vecinatati: Magazine, Gradinita, Scoala, Transport în comun, Restaurant / Bar

Alte informatii:

Se vinde o frumoasă Pensiune Turistică, de profil familial, în plină activitate încă din 1993. Situată în vestul Transilvaniei, regiunea centrală a României, atât de îndrăgită și prețuită de toți turiștii, români și străini, in localitatea Cristian, judetul Sibiu, la numai 4 km, de aeroportul international din Sibiu. Pensiunea este deschisa( in functiune), este clasificata la 3* de Ministerul român al turismului si are un portofoliu important de clienti.

O renovare/ constructie totala a imobilului s-a facut in anul 1993, dupa care s-au facut renovarile necesare pentru o buna functionare a pensiunii. Suprafata totala a terenului este de 1550 mp, iar suprafata utila a constructilor este de aproximativ 350 mp.

Pensiunea este compusa din:

3 apartamente cu suprafate de 53 mp, 32 mp, 32 mp, compuse din Living+bucatarie, baie, dormitor.
2 camere duble cu suprafete de 30 mp si 21 mp, cu baie proprie
garsoniera cu suprafata de 27 mp compusa din camera, bucatarie, baie
Sala de mese cu suprafata de 35 mp
bucatarie cu suprafata de 15 mp
in partea din spate a proprietatii este o sura cu suprafata de 450 mp din care 230 mp construita din caramida si pregatita pentru a fi transformata in restaurant cu toate anexele necesare(grupuri sanitare femei barbati, bucatarie, etc. )
4 pivnite boltite totalizand 65 mp
Casa de locuit a administratorului cu o suprafata utila de 62 mp, compusa din Living, 2 dormitoare, bucatarie, baie
Spalatorie 5 mp
Anexe- magazie, afumatoare, etc.

Amenajari:

Incalzirea se face cu 2 centrale termice din care una cu boiler, calorifere montate in toate incaperile mai putin in sala pentru servirea mesei unde incalzirea se face cu convector. In 5 camere exista pe langa calorifere si sobe de teracota care la nevoie pot fi folosite.
Pardoselile - in apartamentele 1, 4, 5 sunt podele din lemn, in apartamentele 2 si 6 si casa administratorului este parchet din lemn masiv, iar in apartamentul 3 este parchet laminat, in toate baile este gresie, iar peretii sunt acoperiti cu faianta.
Ferestrele sunt din lemn duble mai putin la unul din apartamente unde sunt cu geam termopan.
Curtea este pavata cu dale, este zona verde cu gazon, plante decorative, terasa mare pe care este mobilier de curte(mese, scaune), fantana cu hidrofor, gratar, etc.

Proprietatea este in stare buna atat partea de zidarie, acoperisul, interioarele cat si partea de mobilier/ accesorii intrucat sau facut periodic lucrari de intretinere si reparatii si se poate vinde SI mobilata si utilata complet cu toate cele necesare functionarii la pretul de 189000 euro. COMISION O% DE LA CUMPARATOR
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 191226 Agentia: S.C. Inter-Med SRL Nume: Idomir Ioan
Actualizata: acum 3 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 28131 ori Manager: Idomir Ioan Oferte în portofoliu: 11
Vizualizata de: 2917 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 1 Articole: 2; Comentarii: 1
Listata initial în: 14.06.2016 Oferte în portofoliu: 11 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 03.02.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare