Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Pensiune de vanzare Bran, 12 camere. Parter+2 etaje. Suprafata 400 mp, teren de 650 metri patrati. Pensiune cocheta si primitoare in Bran, Simon.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Pensiune, Parter + 2 etaje in Bran, Brasov
May 09, 2019 May 09, 2019 Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran - Simon, la 30 metri adancime de drumul principal asfaltat al comunei. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu margarete si are toate aprobarile de la autoritatile romane pentru functionare. Are un rating foarte mare pe booking. com, avand nota 9, 3. Structura din: Subsol mare de 60 de metri patrati, cu un sistem de incalzire cu gaz compus din doua unitati separate, combinate la CASACADA cu control separat pentru fiecare etaj din casa, un cazan care depoziteaza 400 de litri de apa calda Parter - 3 camere cu bai proprii, o bucatarie mare, o sufragerie, o camera de zi, o spalatorie, care contine o masina de spalat si un uscator. Pe partea din fata este o terasa spatioasa, cu mese de lux si scaune de lux. Etaj 1 - 6 camere extrem de spatioase cu bai si balcoane proprii. Etaj 2 - un apartament rezidential care include 3 dormitoare, un living, 3 bai si doua balcoane. Mansarda - se mai pot amenaja spatii de cazare. Teren 650 mp, exista parcare amenajata. Amprenta la sol a imobilului este de circa 140 mp , suprafata construita este de 460 mp, respectiv 400 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de inalta calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare din lemn, termopane. Incalzirea se face cu 2 centrale termice Wiessman pe gaz. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre paduri de brazi si Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp, relaxant, conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2008, pe structuri de beton armat si planseuri de beton, constructie din BCA, izolata cu polistiren de 10, densitate mare. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 320. 000 Euro. Imobilul are ca proprietar persoana fizica insa se poate prelua si firma si numele pensiunii pentru a se pastra clientela deja formata si fidelizata si de asemenea si site-ul pensiunii. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.

Pensiune cocheta si primitoare in Bran, Simon

Pensiune, Parter + 2 etaje in Bran, Brasov

Pensiune, Parter + 2 etaje, cu 12 camere, suprafata utila 400 m2, teren în suprafata de 650 m2.
Are 13 grupuri sanitare.
ID: 221466 | actualizat acum 1 an si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 320.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Brasov
 • Localitate: Bran
 • Numar etaje: Parter+2 etaje
 • Numar camere: 12
 • Numar dormitoare: 12
 • Suprafata utila: 400 m2
 • Suprafata construita: 460 m2
 • Suprafata teren: 650 m2
 • Deschidere: 20 m
 • Nr grupuri sanitare: 13
 • Amplasament: Pensiune
 • Destinatie recomandata: Comercial, Vacanta

Alte informatii:

Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran - Simon, la 30 metri adancime de drumul principal asfaltat al comunei.
Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu margarete si are toate aprobarile de la autoritatile romane pentru functionare.
Are un rating foarte mare pe booking. com, avand nota 9, 3.
Structura din:
Subsol mare de 60 de metri patrati, cu un sistem de incalzire cu gaz compus din doua unitati separate, combinate la CASACADA cu control separat pentru fiecare etaj din casa, un cazan care depoziteaza 400 de litri de apa calda
Parter - 3 camere cu bai proprii, o bucatarie mare, o sufragerie, o camera de zi, o spalatorie, care contine o masina de spalat si un uscator. Pe partea din fata este o terasa spatioasa, cu mese de lux si scaune de lux.
Etaj 1 - 6 camere extrem de spatioase cu bai si balcoane proprii.
Etaj 2 - un apartament rezidential care include 3 dormitoare, un living, 3 bai si doua balcoane.
Mansarda - se mai pot amenaja spatii de cazare.
Teren 650 mp, exista parcare amenajata.
Amprenta la sol a imobilului este de circa 140 mp , suprafata construita este de 460 mp, respectiv 400 mp utili.
Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de inalta calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare din lemn, termopane.
Incalzirea se face cu 2 centrale termice Wiessman pe gaz.
Descriere emotionala:
Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre paduri de brazi si Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp, relaxant, conferind o panorama unica.
Imobilul a fost finalizat in anul 2008, pe structuri de beton armat si planseuri de beton, constructie din BCA, izolata cu polistiren de 10, densitate mare.
Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze.
Pretul de achizitie este de 320. 000 Euro.
Imobilul are ca proprietar persoana fizica insa se poate prelua si firma si numele pensiunii pentru a se pastra clientela deja formata si fidelizata si de asemenea si site-ul pensiunii.
Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
Pentru informatii suplimentare contactati-ma:
Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov.
Tel: 0744121767.
 • Vanzare 320.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 221466 Nume: Ion B
Actualizata: acum 1 an si 2 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 3557 ori Oferte în portofoliu: 8
Vizualizata de: 720 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.09.2018 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului