Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Hotel de vanzare 3 stele inscris circuit turistic Venus, 134 camere. Parter+3 etaje. Suprafata 5.128 mp, teren de 8270 metri patrati. Hotel CORINA - Venus - afacere turistica functionala, clasificare 3 stele.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Hotel 3 stele, Parter + 3 etaje in Venus, Constanta
Sep 05, 2016 Sep 05, 2016 Hotel Corina *** este situat in zona linistita a statiunii Venus, aproape de plaja Melodia si plaja Palace (5 min de mers pe jos) si de zona de restaurante si terase. Hotelul are 3 nivele (P+3), este prins in circuitul turistic chiar in acest moment fiind functional. Pe fiecare din etaje sunt cate 38 de camere si un apartament, hotelul are in total 114 camere si 3 apartamente. Constructie solida, din caramida si beton, cu structura clasica a hotelurilor de pe litoral, hotelul este una din cladirile de referinta ale statiunii Venus. Exista un parc exterior (terenul este in proprietate 8. 270 mp), plin de vegetatie ce da o racoare naturala. Gradina este amenajata cu alei si zone de popas, sunt patru foisoare pentru serile caniculare si un loc de joaca pentru copii. Tot afara este si terasa de pentru micul dejun de 80 de locuri. In holul de la intarea in hotel te intampina o atmosfera primitoare, receptia, mini-bar-ul, camera pentru bagaje, grupurile sanitare aflate in imediata apropiere, toate contribuind alaturi de canapelele primitoare catre startul unui sejur perfect. Este o afacere de care merita sa te ocupi, daca esti implicat in domeniul turistic. Hotelul a fost refacut in totalitate in anul 2009. Renovarea a fost inceputa cu schimbarea instalatiilor electrice si sanitare cu asigurare de instalatii de comunicatii (telefonie si internet). Camerele au mobilier nou si modern, gresie si faianta de calitate, aer conditionat, baile sunt total renovate, cu cabina de dus si mobilierul de baie foarte moderne, asortate in nuante cu gresia si faianta. Fiecare camera are acum tablou electric propriu, prize de telefonie si de internet. Termopanele sunt Salamander (una dintre cele mai bune marci de termopane). In balcoane, s-a turnat sapa noua si date cu vopsea siliconica. Corpurile de iluminat din hotel sunt alese cu foarte mult bun gust. Holurile sunt decorate cu stucco venetian, tablourile sunt in ulei, si reproduceri foarte reusite ale unui artist plastic dobrogean dupa tablori celebre. Mocheta de trafic intens a fost aleasa sa se potriveasca cu usile camerelor nou–schimbate. Holurile au tavan fals, iluminatul respecta toate normele in vigoare, avand iluminat de siguranta, iar luminile se activeaza pe baza senzorilor de miscare. In tavanul fals sunt mascate firele telefonice, TV, electrice. Hotelul nu are subsol, dar are canal tehnic. Toate tevile au fost schimbate la renovare, inclusiv pana la canalizari. Prin fata hotelului trece conducta de gaze.

Hotel CORINA - Venus - afacere turistica functionala, clasificare 3 stele

Hotel 3 stele, Parter + 3 etaje in Venus, Constanta

Hotel 3 stele, Parter + 3 etaje, cu 134 camere, suprafata utila 5.128 m2, teren în suprafata de 8.270 m2.
Are 120 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida.
ID: 151310 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
Comision agentie
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Venus
  • Reper: Aproape de plajă
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Numar camere: 134
  • Numar dormitoare: 117
  • Suprafata utila: 5.128 m2
  • Suprafata construita: 1.286 m2
  • Suprafata teren: 8.270 m2
  • Deschidere: 200 m
  • Nr grupuri sanitare: 120
  • Numar balcoane / terase: 117
  • Amplasament: Hotel
  • Detalii: Mobilat
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
  • Vedere: Vedere mixta
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: Caramida
  • An constructie: 1969
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
  • Destinatie recomandata: (mini) Hotel / Pensiune, Cabana
  • Vecinatati: Parc

Alte informatii:

Hotel Corina *** este situat in zona linistita a statiunii Venus, aproape de plaja Melodia si plaja Palace (5 min de mers pe jos) si de zona de restaurante si terase.
Hotelul are 3 nivele (P+3), este prins in circuitul turistic chiar in acest moment fiind functional.

Pe fiecare din etaje sunt cate 38 de camere si un apartament, hotelul are in total 114 camere si 3 apartamente.
Constructie solida, din caramida si beton, cu structura clasica a hotelurilor de pe litoral, hotelul este una din cladirile de referinta ale statiunii Venus.

Exista un parc exterior (terenul este in proprietate 8. 270 mp), plin de vegetatie ce da o racoare naturala. Gradina este amenajata cu alei si zone de popas, sunt patru foisoare pentru serile caniculare si un loc de joaca pentru copii. Tot afara este si terasa de pentru micul dejun de 80 de locuri.

In holul de la intarea in hotel te intampina o atmosfera primitoare, receptia, mini-bar-ul, camera pentru bagaje, grupurile sanitare aflate in imediata apropiere, toate contribuind alaturi de canapelele primitoare catre startul unui sejur perfect.
Este o afacere de care merita sa te ocupi, daca esti implicat in domeniul turistic.

Hotelul a fost refacut in totalitate in anul 2009. Renovarea a fost inceputa cu schimbarea instalatiilor electrice si sanitare cu asigurare de instalatii de comunicatii (telefonie si internet).
Camerele au mobilier nou si modern, gresie si faianta de calitate, aer conditionat, baile sunt total renovate, cu cabina de dus si mobilierul de baie foarte moderne, asortate in nuante cu gresia si faianta. Fiecare camera are acum tablou electric propriu, prize de telefonie si de internet. Termopanele sunt Salamander (una dintre cele mai bune marci de termopane).
In balcoane, s-a turnat sapa noua si date cu vopsea siliconica. Corpurile de iluminat din hotel sunt alese cu foarte mult bun gust.
Holurile sunt decorate cu stucco venetian, tablourile sunt in ulei, si reproduceri foarte reusite ale unui artist plastic dobrogean dupa tablori celebre. Mocheta de trafic intens a fost aleasa sa se potriveasca cu usile camerelor nou–schimbate.
Holurile au tavan fals, iluminatul respecta toate normele in vigoare, avand iluminat de siguranta, iar luminile se activeaza pe baza senzorilor de miscare. In tavanul fals sunt mascate firele telefonice, TV, electrice.

Hotelul nu are subsol, dar are canal tehnic. Toate tevile au fost schimbate la renovare, inclusiv pana la canalizari. Prin fata hotelului trece conducta de gaze.

Adresa completa: Judetul Constanta, localitatea Venus, Dem Radulescu

Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 151310 Agentia: ACCESS Real Estate Nume: Clara Soponaru
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Clara Soponaru Oferte în portofoliu: 11
Vizualizata de: 7616 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 4 Articole: 2; Comentarii: 1
Listata initial în: 29.04.2014 Oferte în portofoliu: 12 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.01.2008 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare