Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Pensiune de vanzare 3 stele inscrisa circuit turistic Brasov, 24 camere. Parter+3 etaje. Suprafata 740 mp, teren de 1000 metri patrati. Afacere la cheie ce aduce venituri din prima zi ! ! ! Brasov, zona Drumul Poienii.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Pensiune 3 stele, Parter + 3 etaje in zona Drumul Poienii - Brasov
Jun 19, 2020 Jun 19, 2020 REPREZENTARE EXCLUSIVA , COMISION CUMPARATOR 0% După ce lași în urmă Turnul Alb și amintirile bravilor cavaleri, îți apar în cale semnele citadine ale prezentului modern pentru a te scoate din visare și melancolie. Dintro mare de verde răsare în cale un alt turn, un turn modern și falnic pentru a ne aminti ca ne îndreptăm către perla turismului brașovean și anume Poiana Braşov. Construită în anul 2003 de către un pasionat, un împătimit al turismului cu state vechi în acest domeniu, Pensiunea Warthe reprezinta un refugiu binemeritat pentru turistul din tine dornic de linişte, aer curat, ozonat și privelişti care îți încântă ochiul. Dacă uiți ca ai venit la relaxare și odihnă și vrei să îmbini utilul cu plăcutul îți spun că poți avea de mâine o afacere profitabilă în turism cu un randament brut (yeld) de minim 11 % pentru că se vinde nu numai proprietatea în sine, ci şi tot ceea ce ține de buna funcționare a unei pensiuni ce se respectă (mobilier, lenjerie-3 rânduri, aparatură electronică și electrocasnică, etc). Poate fi preluată firma cu toate conturile de pe portalurile de turism, inclusiv rezervările efectuate de turişti. Ratingul pe booking. com este unul excelent de 8, 8 ! ! ! Terenul in suprafață de 1000 mp a permis ațât construcția propriuzisă cât și amenajarea unei gradini superbe plină de flori și arbuști ornamentali și a unei parcări îndestulătoare pentru 16 „cai moderni”, parcarea fiind gratuită și supravegheată de 4 camere. Pensiunea Warthe dispusă pe P+3E, are 42 locuri de cazare in 18 camere (12 duble si 6 triple) dotate cu mochetă, mobiler modern, televizor, minifrigider, baie cu duș, terasă și internet wifi și este clasificată cu 3 stele de către Ministerul Turismului. La mansardă sunt amenajate 2 camere mari cu baie si bucatărie ce au in prezent funcțiunea de locuință a proprietarului și care pot fi transformate cu ușurință in 2 camere triple pentru turiști. Dispune deasemenea de holuri largi, recepție, zonă de servire mic dejun, bucatărie si spații de depozitare. Suprafața utilă desfășurată este de 740 mp, suprafața construită desfășurată de 972 mp, amprenta la sol de 223 mp si suprafața totală a teraselor de 135 mp. In 5 minute se poate ajunge pe jos in Centrul Istoric al Brașovului unde avem muzee, restaurante, pub-uri, baruri și zone de recreere din belșug, iar în cca. 7 minute ajungem cu mașina in Poiana Brașov unde avem 8 partii de schi, 2 telecabine, patinoar artificial și multe alte puncte de atracție. Sper ca te-am convins sa mă contactezi telefonic sau pe email pentru detalii suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionări a proprietății. Adrian Munteanu, Realtor 0771 432 207, contact@adrian-munteanu. com

Afacere la cheie ce aduce venituri din prima zi ! ! ! Brasov, zona Drumul Poienii

Pensiune 3 stele, Parter + 3 etaje in zona Drumul Poienii - Brasov

Pensiune 3 stele, Parter + 3 etaje, cu 24 camere, suprafata utila 740 m2, teren în suprafata de 1.000 m2.
Are 20 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 2002 - 2007.
ID: 230556 | actualizat acum 3 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 1.978.000 € neg.
Comision agentie
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Drumul Poienii
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Numar camere: 24
  • Numar dormitoare: 18
  • Suprafata utila: 740 m2
  • Suprafata construita: 973 m2
  • Suprafata teren: 1.000 m2
  • Deschidere: 24 m
  • Nr grupuri sanitare: 20
  • Numar balcoane / terase: 18
  • Amplasament: Pensiune
  • Extranivele: Mansarda
  • Detalii: Mobilat
  • Tip mobilier: modern
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Curent electric 380V, Apa, Canalizare
  • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
  • Vedere: Vedere stradala
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: Beton
  • Perioada constructie: 2002 - 2007
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar, Autorizatie de construire
  • Destinatie recomandata: Comercial, (mini) Hotel / Pensiune, Cabana
  • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Teatru / Muzeu, Parc, Padure, Vedere către munte, Utilitati în zona, Parcare proprie

Alte informatii:

REPREZENTARE EXCLUSIVA , COMISION CUMPARATOR 0%

După ce lași în urmă Turnul Alb și amintirile bravilor cavaleri, îți apar în cale semnele citadine ale prezentului modern pentru a te scoate din visare și melancolie.
Dintro mare de verde răsare în cale un alt turn, un turn modern și falnic pentru a ne aminti ca ne îndreptăm către perla turismului brașovean și anume Poiana Braşov.
Construită în anul 2003 de către un pasionat, un împătimit al turismului cu state vechi în acest domeniu, Pensiunea Warthe reprezinta un refugiu binemeritat pentru turistul din tine dornic de linişte, aer curat, ozonat și privelişti care îți încântă ochiul.
Dacă uiți ca ai venit la relaxare și odihnă și vrei să îmbini utilul cu plăcutul îți spun că poți avea de mâine o afacere profitabilă în turism cu un randament brut (yeld) de minim 11 % pentru că se vinde nu numai proprietatea în sine, ci şi tot ceea ce ține de buna funcționare a unei pensiuni ce se respectă (mobilier, lenjerie-3 rânduri, aparatură electronică și electrocasnică, etc). Poate fi preluată firma cu toate conturile de pe portalurile de turism, inclusiv rezervările efectuate de turişti.
Ratingul pe booking. com este unul excelent de 8, 8 ! ! !

Terenul in suprafață de 1000 mp a permis ațât construcția propriuzisă cât și amenajarea unei gradini superbe plină de flori și arbuști ornamentali și a unei parcări îndestulătoare pentru 16 „cai moderni”, parcarea fiind gratuită și supravegheată de 4 camere.
Pensiunea Warthe dispusă pe P+3E, are 42 locuri de cazare in 18 camere (12 duble si 6 triple) dotate cu mochetă, mobiler modern, televizor, minifrigider, baie cu duș, terasă și internet wifi și este clasificată cu 3 stele de către Ministerul Turismului. La mansardă sunt amenajate 2 camere mari cu baie si bucatărie ce au in prezent funcțiunea de locuință a proprietarului și care pot fi transformate cu ușurință in 2 camere triple pentru turiști. Dispune deasemenea de holuri largi, recepție, zonă de servire mic dejun, bucatărie si spații de depozitare. Suprafața utilă desfășurată este de 740 mp, suprafața construită desfășurată de 972 mp, amprenta la sol de 223 mp si suprafața totală a teraselor de 135 mp.

In 5 minute se poate ajunge pe jos in Centrul Istoric al Brașovului unde avem muzee, restaurante, pub-uri, baruri și zone de recreere din belșug, iar în cca. 7 minute ajungem cu mașina in Poiana Brașov unde avem 8 partii de schi, 2 telecabine, patinoar artificial și multe alte puncte de atracție.

Sper ca te-am convins sa mă contactezi telefonic sau pe email pentru detalii suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionări a proprietății.

Adrian Munteanu, Realtor
0771 432 207, contact@adrian-munteanu. com
  • Vanzare 1.978.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 230556 Agentia: Risental Imobiliare Nume: Adrian Munteanu
Actualizata: acum 3 ani si 10 luni Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 23454 ori Manager: Adrian Munteanu Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2637 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.09.2019 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 09.02.2019 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei