Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Hotel de vanzare Busteni, 30 camere. Parter+3 etaje. Suprafata 2.000 mp, teren de 1070 metri patrati. Hotel de vanzare in Busteni cu vad format.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Hotel, Parter + 3 etaje in zona Partia de ski Kalinderul - Busteni, Prahova
May 17, 2017 May 17, 2017 Hotelul propus spre vanzare este situat in Busteni, in apropiere de partia Kalinderu. Este constructie noua (anul 2010) din caramida si BCA. Cladirea este structurata pe parter + 3 etaje + mansarda. 30 de camere foarte spatioase, din care 4 apartamente cu cate 2 camere (total 34 spatii cazare) Toate camerele au baie proprie mare – cabina de dus cu cada de dus mare, televizor, frigider, 21 camere au balcon/ terasa, jumatate cu vederea la Crucea Caraiman si jumatate cu vederea la statiune. Mansarda este amenajata spatiu comun cu baie proprie, ferestre (velux), folosita pentru intruniri private, sedinte personal, etc-suprafata 60 mp. Hotelul mai dispune de o sala de conferinta de 100 mp, restaurant 75 mp, sala de protocol 50 mp, bucatarie utilata si inca o constructie (vila) cu 3 camere pentru personal si o baie. Podul de la vila este inalt, spatios si poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Demisolul (utilizat in prezent ca beci) este structurat pe 3 incaperi nedecomandate. Terasa exterioara cu gratar Parcare betonata, supravegheata video, capacitate maxima 20 autoturisme. Suprafata totala a domeniului este de 1070 mp. Aprenta la sol a hotelului este de 250 mp, amprenta la sol a constructiei secundare (care contine sala conferinta, restaurant, bucatarie, vila si sala de protocol este de 150 mp) Suprafata totala construita a hotelului este de 1700 mp, suprafata totala construita a constructiei secundare este de aproximativ 350 mp. Incalzirea se fectueaza cu ajutorul a 7 centrale pe gaz (5 pentru hotel si doua pentru sala de protocol, restaurant, vila bucatarie si sala conferinte). Datorita gradului ridicat de ocupare al hotelului (de circa 70%) amortizarea investitiei dureaza maxim 7 ani. Descriere emotionala: Hotelul beneficiaza de o panorama superba catre Masivul Bucegi. Statiunea Busteni este recomandata pentru tratament de recuperare, bioclimat tonic, regim de cura pentru: nevroza astenica, boli endocrino-metabolice, afectiuni reumatismale cronice, tulburari circulatorii periferice, hipertensiune arteriala de gr. I, afectiuni cronice ale cailor respiratorii.

Hotel de vanzare in Busteni cu vad format

Hotel, Parter + 3 etaje in zona Partia de ski Kalinderul - Busteni, Prahova

Hotel, Parter + 3 etaje, cu 30 camere, suprafata utila 2.000 m2, teren în suprafata de 1.070 m2.
Are 30 grupuri sanitare.
ID: 183006 | actualizat acum 6 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 1.249.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Prahova
  • Localitate: Busteni
  • Zona: Partia de ski Kalinderul
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Numar camere: 30
  • Numar dormitoare: 30
  • Suprafata utila: 2.000 m2
  • Suprafata teren: 1.070 m2
  • Deschidere: 30 m
  • Nr grupuri sanitare: 30
  • Amplasament: Hotel

Alte informatii:

Hotelul propus spre vanzare este situat in Busteni, in apropiere de partia Kalinderu.
Este constructie noua (anul 2010) din caramida si BCA.
Cladirea este structurata pe parter + 3 etaje + mansarda.
30 de camere foarte spatioase, din care 4 apartamente cu cate 2 camere (total 34 spatii cazare)
Toate camerele au baie proprie mare – cabina de dus cu cada de dus mare, televizor, frigider, 21 camere au balcon/ terasa, jumatate cu vederea la Crucea Caraiman si jumatate cu vederea la statiune. Mansarda este amenajata spatiu comun cu baie proprie, ferestre (velux), folosita pentru intruniri private, sedinte personal, etc-suprafata 60 mp.
Hotelul mai dispune de o sala de conferinta de 100 mp, restaurant 75 mp, sala de protocol 50 mp, bucatarie utilata si inca o constructie (vila) cu 3 camere pentru personal si o baie. Podul de la vila este inalt, spatios si poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Demisolul (utilizat in prezent ca beci) este structurat pe 3 incaperi nedecomandate.
Terasa exterioara cu gratar
Parcare betonata, supravegheata video, capacitate maxima 20 autoturisme.
Suprafata totala a domeniului este de 1070 mp.
Aprenta la sol a hotelului este de 250 mp, amprenta la sol a constructiei secundare (care contine sala conferinta, restaurant, bucatarie, vila si sala de protocol este de 150 mp)
Suprafata totala construita a hotelului este de 1700 mp, suprafata totala construita a constructiei secundare este de aproximativ 350 mp.
Incalzirea se fectueaza cu ajutorul a 7 centrale pe gaz (5 pentru hotel si doua pentru sala de protocol, restaurant, vila bucatarie si sala conferinte).
Datorita gradului ridicat de ocupare al hotelului (de circa 70%) amortizarea investitiei dureaza maxim 7 ani.
Descriere emotionala:
Hotelul beneficiaza de o panorama superba catre Masivul Bucegi.
Statiunea Busteni este recomandata pentru tratament de recuperare, bioclimat tonic, regim de cura pentru: nevroza astenica, boli endocrino-metabolice, afectiuni reumatismale cronice, tulburari circulatorii periferice, hipertensiune arteriala de gr. I, afectiuni cronice ale cailor respiratorii.
  • Vanzare 1.249.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 183006 Nume: Ion Boznea
Actualizata: acum 6 ani si 11 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 4681 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1198 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.11.2015 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului